Målar barnstolar nattetid hos Kox in´s ena nattuggla ;)


Mitt i natten, tyvärr, så står jag och gör klar de sista beställda barnstolarna för sommaren hos koxin.com=) Nu ska jag även passa på att fota, för att byta ut några gamla bilder på målade barnstolar. Fortfarande är de vinröda och blå stolarna populärast. Nedan gör jag en lista på mest populära målade barnstolar:

  1. Vinröd
  2. Dalablå
  3. Rosa
  4. Grön
  5. Blåbärsblå
  6. Grå
  7. Vit
  8. Gul

Den vita rekommenderar vi gärna inte, då just den färgen inte täcker bra och  blir lite ful, men självklart gör vi den om någon ändå vill.Många vill gärna ha namnet ”fram” Anledningen till varför det inte är standard, utan att man får betala x-tra är att jag lär måla först upp och ned, samtidigt bak och fram, så det är tidskrävande och svårt. Detta är för att stolsdynan är i vägen för armen =)… Vi försöker förklara för varje kund och hoppas verkligen att ni förstår. Jag funderar just nu på hur många hundra stolar vi målat genom åren och det vore kul att få veta vem den första kunden som köpte en stol var. Vet ni om att ni har en stol från Kox In hemma, fota den gärna och skicka eller länka oss här. Det vore mycket kul. Vi vet att en stol, eller soffa står på en av förskolorna här i Byn. Jag blev jätte glad att se den och att den fortfarande såg bra ut trots att den stått där. Då var det några barn som skulle sluta förskolan, som gav en soffa som present till fröknarna. Den var vinröd och så hade jag målat Bin på den=))

 

Som sagt; Nu är målarbutiken stängd för sommaren, då jag ska ut på semester, först med min familj till Halmstad & sedan men en kompis för Vandring i Sareks nationalpark, men lägg gärna in beställningar för hösten, så kan vi bättre planera målningarna och ni kan få dem till önskat datum.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s